O NAMA


COLORESCIENCE JE…

Tvrtka za ljepotu s uvjerenjem. Uvjerenjem da kozmetika može i treba učiniti više. Zato što žene zaslužuju više. Stoga je kreiran luksuzom oplemenjeni make up koji čini baš sve … odjednom. Boja + njega kože + zaštita od sunca u svakom pojedinom proizvodu. Colorescience 100 % zdravi make up sadrži posebno rafinirani cink i titan te pigmente vrhunske kvalitete i sastojke koji će Vam podariti primjetno trajnu ljepotu.

Colorescience ne preporučuju samo doktori, već je stalno tražena i od strane make up umjetnika. Da, vidjet ćete je u dermatološkim ordinacijama, ali isto tako i na filmskim setovima širom Hollywooda. Možda ćete se pitati kako je to moguće? Istina je da derma mora popraviti sve ono što se dogodi kad ne zaštitite svoju kožu, a make up umjetnici trebaju prekriti posljedice svakodnevnog korištenja pogrešne vrste make up -a koji sadrži nove štetne sastojke. Činjenica je da su hiper pedantne formulacije Colorescience-a ... i da, Colorecscience je stvarno ekspert u istraživanjima kože i ne može ne biti temeljit … osmišljene tako da osiguraju da ljepota danas znači ljepotu i sutra, sljedeće godine.. pa i sljedeće desetljeće.

 
VIŠE
 

COLORESCIENCE IMA MISIJU…

Jednostavno rečeno, Colorescience vjeruje da žena nikada ne treba činiti kompromise. Žena naročito ne bi trebala kompromitirati zdravlje zbog ljepote. Colorescience misija je da Vam pomogne zaštititi Vaše najvažnije blago, Vašu kožu.

Činjenica: Colorescience postavlja standard za 100% zdravu luksuznu kozmetiku. Prozračna, pogodna za međusobno miješanje, luksuzno nježna i ispunjena najboljim iz svjetskih istraživanja kože. Proizvedena u SAD-u od minerala visokog integriteta, pigmenata i hranjivih sastojaka, uključujući: antioksidanse, peptide, prozračan cink i titan dioksid. Zato što zaštita danas znači prekrasna koža sutra.

 
VIŠE