O Colorescience brendu

Colorescience je 100% zdrav luksuzni mineralni make up koji istodobno njeguje i štiti kožu. Colorescience® će uvijek zastupati bolju vrstu ljepote, povezujući zaštitu kože, njegu te vrhunsku boju i teksturu u svakom pojedinom proizvodu zahvaljujući njegovoj boljoj formulaciji.

COLORESCIENCE JE...

Tvrtka za ljepotu s uvjerenjem. Uvjerenjem da kozmetika može i treba učiniti više. Zato što žene zaslužuju više. Stoga je kreiran luksuzom oplemenjeni make up koji čini baš sve … odjednom. Boja + njega kože + zaštita od sunca u svakom pojedinom proizvodu. Colorescience 100 % zdravi make up sadrži posebno rafinirani cink i titan te pigmente vrhunske kvalitete i sastojke koji će Vam podariti primjetno trajnu ljepotu.

Colorescience ne preporučuju samo doktori, već je stalno tražena i od strane make up umjetnika. Da, vidjet ćete je u dermatološkim ordinacijama, ali isto tako i na filmskim setovima širom Hollywooda. Možda ćete se pitati kako je to moguće? Istina je da derma mora popraviti sve ono što se dogodi kad ne zaštitite svoju kožu, a make up umjetnici trebaju prekriti posljedice svakodnevnog korištenja pogrešne vrste make up -a koji sadrži nove štetne sastojke. Činjenica je da su hiper pedantne formulacije Colorescience-a ... i da, Colorecscience je stvarno ekspert u istraživanjima kože i ne može ne biti temeljit … osmišljene tako da osiguraju da ljepota danas znači ljepotu i sutra, sljedeće godine.. pa i sljedeće desetljeće.

VIŠE

COLORESCIENCE FILOZOFIJA

Filozofija Colorescience-a je jednostavna; kreirati besprijekoran make up kojim ne ugrožavate svoje zdravlje radi trajne ljepote. Colorescience make up i ostali proizvodi kreirani su od 100% zdravih sastojaka.

COLORESCIENCE IMA MISIJU...

Jednostavno rečeno, Colorescience vjeruje da žena nikada ne treba činiti kompromise. Žena naročito ne bi trebala kompromitirati zdravlje zbog ljepote. Colorescience misija je da Vam pomogne zaštititi Vaše najvažnije blago, Vašu kožu.

Činjenica: Colorescience postavlja standard za 100% zdravu luksuznu kozmetiku. Prozračna, pogodna za međusobno miješanje, luksuzno nježna i ispunjena najboljim iz svjetskih istraživanja kože. Proizvedena u SAD-u od minerala visokog integriteta, pigmenata i hranjivih sastojaka, uključujući: antioksidanse, peptide, prozračan cink i titan dioksid. Zato što zaštita danas znači prekrasna koža sutra.

VIŠE

COLORESCIENCE POŠTUJE VRIJEDNOSTI

Colorescience je različit po svojoj opredijeljenosti prema izuzetno zdravim formulacijama. Colorescience posjeduje postupak rafiniranja koji omogućuje proizvodnju sve-u-jedan sjedinjene kozmetike koja je izvanredno fina i laka pa Vaša koža može slobodno disati. Vrijednosti su važne i Colorescience je izuzetno ponosan na opredijeljenost za 100% zdravu kože.