Ljepota je u zdravlju.Roba i cijene informativna su ponuda naše trgovine.

Sve informacije o cijenama i robi u našoj maloprodaji možete dobiti na broj telefona 01/455 22 53 u radnom vremenu od 8 - 20h.

Informacije za ljekarne, specijalizirane prodavaonice i poliklinike možete dobiti na broj telefona 01/2442-051 u radnom vremenu od 8 - 15h

Medi Posture Plus


Posture Plus sistem je posebna posturalna linija odjeće dizajnirana za vašu dobrobit

Vrhunska tehnologija i materijali. Učinkovitost i udobnost za svakoga.

Kroz tehnologiju  preko prakse, kroz konstantna istraživanja i izbor visoko-učinkovitih materijala, medi Posture plus sistem usvaja inovativne načine za najbolje rezultate u svakom detalju. Vrhunska udobnost, učinkovitost, prilagodljivost i estetska komponenta postignute su kombiniranjem tehničkih, tehnoloških I dizajnerskih rješenja.

 

Posture plus force

Posture plus forceMedi Posture plus force dizajniran je kako bi postigao vrhunsku učinkovitost. Ugodna, prozračna tkanina omogućava svježinu i udobnost. Bočna traka ispod pazuha napravljena je s posebnim mrežastim tkanjem kako bi se osigurala veća prozračnost i udobnost. Dvostruka traka koja se proteže preko prsa na leđa ima visokuelastičnost tkanine u trbušnom području čime radi u sinergiji s mišićima za pravilno poravnanje kralježnice.

Postavljanje majice jednostavno je zahvaljujući patentnom zatvaraču na prednjij strani. Udoban, širok ovratnik okružuje vrat i omogućava da se majica nosi ispod odjeće gotovo neprimjetno. Ravni,  elastični šavovi sprečavaju glomaznost, pružajući veliku udobnost.

 

 

 

 

Posture plus comfort

Posture plus comfortMedi Posture plus comfort posvećuje posebnu pažnju osjetljivoj koži radi čega se može nositi kao donje rublje. Meka tkanina ispod pazuha omogućava izuzetnu prozračnost. Dvostruka traka koja se proteže od leđa preko prsa djeluje u sinergiji kako bi postigla pravilan položaj nježno stimulirajući biofeedback osobe koja ga nosi. Ravni, elastične šavove također pružaju veliku udobnost. Duljina T-shirt majice koja doseže do sakralnog dijela sa silikonskim završetkom na rubu koji ga drži sigurnim.

 

 

 

 

 

 

 

Posture plus youngPosture plus young

medi Posture plus young pomaže vam da čvrsto i nježno ponovno steknete navike pravilnog držanja tijela, zahvaljujući sistemu mišićnog biofeedbacka: omotanog u nježan egipatski Mako pamuk. medi Posture plus young posvećuje posebnu pažnju osjetljivoj koži radi čega se može nositi kao donje rublje. Meka tkanina ispod pazuha omogućava izuzetnu prozračnost. Dvostruka traka koja se proteže od leđa preko prsa djeluje u sinergiji kako bi postigla pravilan položaj nježno stimulirajući biofeedback osobe koja ga nosi.

 

 

 

 

 

Posture plus pants

Posture plus pantsUz medi Posture plus hlače udobnost doslovno obavija vaše noge. Ove hlače napravljene su od ugodne tkanine koju karakterizira visoka kvalitela, udobnost i osjećaj lakoće pri nošenju. Način na koji su konstruirane i krojene pomaže držati zdjelicu u prvilnom položaju. Vlačne sile djelotvorno djeluju na kut nagiba zdjelice, potičući uspostavljajnje dobrog položaja lumbosakralnog pojasa. Čičak zatvarač osigurava udobno prianjanje, prilagođavajući intenzitet usklađivanja s preciznošću, u skladu s

anatomskim zahtjevima. medi Posture plus hlače dostupne su u dvije verzije - za muškarce i žene. Nije pretjerano ako za ove hlače kažemo da su odličan saveznik u prevenciji lordoze i raznih loših položaja lumbalnog područja kralješnice.

 

 

 

Protect.CSB

Protect.CSBOrtoza ispravlja gornji dio tijela aktiviranjem mišića leđa, čime se smanjuje kifoza. Time se stimuliraju vlastiti mišićni resursi tijela. Trake za podršku leđa lako se podešavaju, što omogućuje prilagodbu naramenica svakom pojedinom pacijentu. Sustav pojasa je sličan ruksaku i vraća ramena natrag, bez ugrožavanja pokretljivosti ramena i ruku. Kada je optimalno postavljen, pacijent će osjetiti u

blažavanje boli i povećanje mobilnosti.

Aluminijske šipke koje se mogu oblikovati za izvrsno učvršćivanje leđa i stabilizaciju mišića.

Elastičan sustav traka za veliku udobnost.

Prilagodljiva omča za pojedinačno pozicioniranje sustava traka.

Elastične trake mogu se rezati u željenu duljinu.

 

 

Medi Posture Plus - Brosura

 

 

naručite poštom

UVJETI I CIJENE DOSTAVE
Cijena dostave 31,25 kn za narudžbe do 500,00 kn.
Za narudžbe veće od 500,00 kn dostava je besplatna.

ROZI STEP d.o.o. Zagreb
za trgovinu i proizvodnju medicinskih pomagala

Kako nas pronaći?

MALOPRODAJA:
Jakova Gotovca 1, Zagreb
(prolaz Vlaška 121 u blizini Petrove bolnice)
tel/fax: 01/455-22-53
​mob: 091/350-6666
Pon - Pet: 8-20h
Sub: 8-14h

VELEPRODAJA:
Jurkovićeva 21, Zagreb
tel: 01/2442-051, fax: 01/2442-052
Rozi step

PODRUŽNICA u Bjelovaru:
A.K.Miošića 32, Bjelovar
tel: 043/220-551
Ponedjeljak - petak: 8-16h

MAILING LISTA

Upišite email adresu na koju želite primati informacije o novostima u ponudi i akcijama


NOVOSTI I SAVJETI

- Spinomed terapija osteoporoze
Spinomed terapija osteoporoze


Važne napomene

Opisi bolesti i načina liječenja i tretmana namijenjeni su isključivo informiranju i zdravstvenom prosvjećivanju opće populacije, i nipošto ne zamjenjuje liječničku dijagnozu. Za sve dodatne informacije vezane uz Vaše zdravlje obratite se svom liječniku.

Obavijest

o načinu podnošenja prigovora potrošača.
Sukladno čl. 8 st. 2. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov. br. 79/07., 125/07. - isp., 79/09. i 89/09. - isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu:
ROZI STEP d.o.o., Jurkovićeva 21, Zagreb
ili na:
e-poštu: rozi-step@rozi-step.hr
fax: 01 2442 052
Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.
Molimo Vas da prilikom podnošenja prigovora osigurate sljedeće podatke o potrošaču: ime i prezime te adresa za dostavu odgovora.

Tražilica

Sniženje cijena

Sniženje anatomskih cipela

Visokokvalitetna moderno dizajnirana ženska anatomska obuća, nova kolekcija i obuća na popustu!

Udobnost nikada nije izgledala ovako lijepo.

Alegria anatomska obuća

Moj račun

 


NAPOMENA:
Informacije o brojnim zdravstvenim poremećajima i proizvodima nisu namijenjene dijagnosticiranju niti propisivanju terapije te ne mogu biti zamjena za stručnost, znanje, vještinu i procjenu farmaceuta i liječnika. Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.


Rozi step d.o.o. za proizvodnju i trgovinu medicinskim pomagalima, Jurkovićeva 21, 10 000 Zagreb, MB:00727512, OIB:49802235217 upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem MBS:080235514. Temeljni kapital iznosi 2.525.200,00 kn i uplaćen je u cijelosti. Član uprave društva: Adriana Pelko – direktor.
Maloprodaja 1 – J.Gotovca 1, Zagreb, 01/4552-253 * Maloprodaja 2 – A.K.Miošića 32, Bjelovar, 043/220-551
Hrvatska RSS: RSS 2.0