Ljepota je u zdravlju.Roba i cijene informativna su ponuda naše trgovine.

Sve informacije o cijenama i robi u našoj maloprodaji možete dobiti na broj telefona 01/455 22 53 u radnom vremenu od 8 - 20h.

Informacije za ljekarne, specijalizirane prodavaonice i poliklinike možete dobiti na broj telefona 01/2442-051 u radnom vremenu od 8 - 15h

Ponesite sa sobom u bolnicu


AVENT Airflex bočice

Mnoge majke već rano u djetetovu životu uvode hranjenje bočicom. Možda neke majke žele istisnuti svoje mlijeko tako da se u postupak hranjenja može uključiti i druga osoba, neke se majke moraju s vremena na vrijeme odvojiti od djeteta ili im pedijatar savjetuje dohranu djeteta, a neke majke ne mogu ili ne žele dojiti.

Majčino mlijeko idealna je prehrana tijekom prve godine djetetova života uz uvođenje krute hrane nakon 6. mjeseca.

AVENT Airflex bočica za hranjenje


Airex bočiceAktivno hranjenje koje potiče zdravlje i smanjuje kolike. AVENT Airflex bočicu za hranjenje koristimo s jedinstvenim AVENT Airflex sisačem koji sudjeluje u aktivnom zdravom hranjenju i prirodnom načinu djetetova sisanja. AVENT Airflex sisač olakšava djetetu lagani prelazak između hranjenja na bočicu i sisanja na prsima, klinički je dokazano da smanjuje kolike.

Stabilno je oblikovana i jednostavna za držanje, široko grlo omogućava lakše punjenje. Ova bočica jednostavna je za čišćenje i sastavljanje jer nema malenih dijelova. Jasne oznake na bočici jamče točno mjerenje i omogućuju lakše očitavanje koliko je dijete pojelo tijekom obroka. Zvončasti poklopac sigurno zatvara Airflex sisač pa se bočica može protresti, a da pritom ne propušta tekućinu te vam nisu potrebni posebni poklopci kada boravite izvan kuće.

Airex bočice smanjuju kolike

Klinička ispitivanja provedena na Sveučilištu u Londonu i Cambridgu pokazala su da novorođenčad stara dva tjedna koja su hranjena AVENT-ovom bočicom, imaju manje problema sa kolikama nego djeca hranjena standardnom bočicom.

 

 

AVENT Airflex sisač


AVENT Airflex sisačAirflex sisač najsličniji je prirodnom načinu djetetova hranjenja. Dijete kontrolira protok mlijeka, čime se smanjuje mogućnost od prejedanja i izlijevanja. Jedinstven rub na donjoj strani sisača omogućuje da tijekom hranjenja zrak uđe u bočicu, zamijeni mlijeko u jednakom ritmu kojim dojenče siše i tako spriječi nastanak vakuuma. Za zdravo i aktivno hranjenje djeteta i sprečavanje kolika. Dok se dijete hrani, možete čuti nježan, zviždući zvuk - to jamči da zrak ulazi u bočicu, a ne u djetetov trbuščić. Prirodno oblikovan sisač omogućava naizmjenično hranjenje bočicom i dojenjem.

Odabir pravog sisača za vaše dijete

Zapamtite, sve numerirane oznake su približne jer se dijete tijekom rasta mijenja. Vidjet ćete kada je potrebno prijeći na brži protok, kad beba počne jače i brže sisati na sisaču. Postat će nemirno tijekom hranjenja i pokazivat će znakove umora. AVENT Airflex sisači označeni su različitim bojama, tako da je lakše odabrati odgovarajući sisač.

SISAČI SU NUMERIRANI PREMA BRZINI PROTOKA

 

 

 

 

Starost djeteta Sisači Opis
0m+ Sisač za novorođenče - vrlo nježan silikonski sisač Sisač za novorođenče - vrlo nježan silikonski sisač (Prikladan za novorođenčad i djecu hranjenu na prsima)
1m+ Spori protok - vrlo nježan silikonski sisač Spori protok - vrlo nježan silikonski sisač (Prikladan za novorođenčad i djecu hranjenu na prsima)
3m+ Srednji protok - nježan silikonski sisač Srednji protok - nježan silikonski sisač (Prikladan za hranjenje djece na bočicu od trećeg mjeseca života i više)
6m+ Brzi protok - nježan silikonski sisač Brzi protok - nježan silikonski sisač (Brzi protok koji se preporuča za hranjenje starije djece)
3m+ Promjenjiv protok - nježan silikonski sisač s prorezom Promjenjiv protok - nježan silikonski sisač s prorezom (Omogućava brz protok i idealan je za gušću hranu. Brzina protoka može se prilagođavati tako da se oznaka I, II ili III okrene prema djetetovu nosiću)


Airex bočice

 

 

Airflex bočica (125ml/4oz)


S vrlo nježnim silikonskim sisačem za novorođenče. Idealno za male količine hrane, sokove ili vodu.

Airex bočice

Airflex bočica (260ml/9oz)


S vrlo nježnim silikonskim sisačem sporog protoka. Idealno kad beba počinje napredovati, nakon bočice 125 ml / 4 oz.

Airex bočice

Airflex bočica (330ml)


S nježnim silikonskim sisačem s prorezom. Idealno za veće kašaste obroke.

naručite poštom

UVJETI I CIJENE DOSTAVE
Cijena dostave 31,25 kn za narudžbe do 500,00 kn.
Za narudžbe veće od 500,00 kn dostava je besplatna.

ROZI STEP d.o.o. Zagreb
za trgovinu i proizvodnju medicinskih pomagala

Kako nas pronaći?

MALOPRODAJA:
Jakova Gotovca 1, Zagreb
(prolaz Vlaška 121 u blizini Petrove bolnice)
tel/fax: 01/455-22-53
​mob: 091/350-6666
Pon - Pet: 8-20h
Sub: 8-14h

VELEPRODAJA:
Jurkovićeva 21, Zagreb
tel: 01/2442-051, fax: 01/2442-052
Rozi step

PODRUŽNICA u Bjelovaru:
A.K.Miošića 32, Bjelovar
tel: 043/220-551
Ponedjeljak - petak: 8-16h

MAILING LISTA

Upišite email adresu na koju želite primati informacije o novostima u ponudi i akcijama


NOVOSTI I SAVJETI

- Spinomed terapija osteoporoze
Spinomed terapija osteoporoze


Važne napomene

Opisi bolesti i načina liječenja i tretmana namijenjeni su isključivo informiranju i zdravstvenom prosvjećivanju opće populacije, i nipošto ne zamjenjuje liječničku dijagnozu. Za sve dodatne informacije vezane uz Vaše zdravlje obratite se svom liječniku.

Obavijest

o načinu podnošenja prigovora potrošača.
Sukladno čl. 8 st. 2. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov. br. 79/07., 125/07. - isp., 79/09. i 89/09. - isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu:
ROZI STEP d.o.o., Jurkovićeva 21, Zagreb
ili na:
e-poštu: rozi-step@rozi-step.hr
fax: 01 2442 052
Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.
Molimo Vas da prilikom podnošenja prigovora osigurate sljedeće podatke o potrošaču: ime i prezime te adresa za dostavu odgovora.

Tražilica

Sniženje cijena

Sniženje anatomskih cipela

Visokokvalitetna moderno dizajnirana ženska anatomska obuća, nova kolekcija i obuća na popustu!

Udobnost nikada nije izgledala ovako lijepo.

Alegria anatomska obuća

Moj račun

 


NAPOMENA:
Informacije o brojnim zdravstvenim poremećajima i proizvodima nisu namijenjene dijagnosticiranju niti propisivanju terapije te ne mogu biti zamjena za stručnost, znanje, vještinu i procjenu farmaceuta i liječnika. Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.


Rozi step d.o.o. za proizvodnju i trgovinu medicinskim pomagalima, Jurkovićeva 21, 10 000 Zagreb, MB:00727512, OIB:49802235217 upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem MBS:080235514. Temeljni kapital iznosi 2.525.200,00 kn i uplaćen je u cijelosti. Član uprave društva: Adriana Pelko – direktor.
Maloprodaja 1 – J.Gotovca 1, Zagreb, 01/4552-253 * Maloprodaja 2 – A.K.Miošića 32, Bjelovar, 043/220-551
Hrvatska RSS: RSS 2.0