Ljepota je u zdravlju.Roba i cijene informativna su ponuda naše trgovine.

Sve informacije o cijenama i robi u našoj maloprodaji možete dobiti na broj telefona 01/455 22 53 u radnom vremenu od 8 - 20h.

Informacije za ljekarne, specijalizirane prodavaonice i poliklinike možete dobiti na broj telefona 01/2442-051 u radnom vremenu od 8 - 15h

Pravne napomene

Rozi StepPravne napomeneObavijest o pravu na jednostrani raskid Ugovora

Obavijest o pravu na jednostrani raskid Ugovora

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 kalendarskih dana bez navođenja razloga, osim Ugovora čiji predmet je roba kod koje je za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti potreban izravan kontakt sa kožom odnosno ljudskim tijelom i kod koje povrat nije moguć iz higijenskih ili zdravstvenih razloga nakon što je roba  otpečaćena  (posebno se odnosi, ali ne isključivo  na proizvode za tretiranje rana, kozmetičke proizvode obloge za rane, zavojne materijale, proizvode za inkontinenciju, kozmetičke proizvode, preventivne čarape,kompresivne čarape, obuću, kompresivnu odjeću  .)

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom(rozi-step@rozi-step.hr) u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i niže priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora. Ugovor možete raskinuti na način da ispunite i izrežete obrazac koji se nalazi na kraju ove obavijesti, te ga pošaljete na adresu Rozi Step d.o.o., Jurkovićeva 21, 10 000 Zagreb ili fax 01/2442052.  Primjerak obrasca za jednostrani raskid Ugovora koji se nalazi na našoj stranici www.mojaortopedija.hr ili www.rozi-step.hr možete i elektronički ispuniti, te poslati. Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu Ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana od  kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet Ugovora predana u posjed.

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora, osim ukoliko ste odabrali drugu vrstu isporuke a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad.

Robu vratite na adresu Rozi Step d.o.o., Jurkovićeva 21,  Zagreb bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako nam prije isteka naprijed navedenog roka pošaljete ili vratite robu. Smatra se da ste odustali od raskida Ugovora i novac Vam nismo dužni vratiti ako nam robu ne vratite nakon proteka roka od 14 dana od dana kada ste nam uputili odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Sve izravne troškove povrata robe morate snositi sami.

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom (posebno, ali ne isključivo, gubitak popratne dokumentacije uz robu, uništenje originalne ambalaže, deklaracija na proizvodu, zaprljanu robu i vidljivo upotrebljavanu robu, a čiji razlog povrata nije tvornička greška) osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. Kako bi utvrdili prirodu, obilježja i funkcionalnosti robe možete postupati sa robom i pregledati istu isključivo na način na koji je to uobičajeno pri kupnji robe u prostorijama trgovaca ( npr. dopušteno je probati robu, ali ne i nositi ili upotrebljavati robu). U periodu u kojem ostvarujete pravo povrata robu morate čuvati sa dužnom pažnjom odnosno morate se ponašati kao osobito pažljiv i savjestan čovjek. U slučaju umanjenja vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom Rozi Step d.o.o. će se naplatiti iz iznosa primljene kupoprodajne cijene u omjeru od 10 do 98 % kupoprodajne cijene, a preostali iznos vratiti ćemo Vama. Rozi Step d.o.o. samostalno diskrecijskom ocjenom utvrđuje iznos umanjenja vrijednosti robe, a Vama pružamo mogućnost nakon što Vas obavijestimo o iznosu kupoprodajne cijene koji zadržavamo uslijed umanjenja vrijednosti robe zahtIjevati da Vam proizvod vratimo nazad uz Vašu obvezu plaćanja troškova dostave. Ukoliko je roba oštećena na način da ju nije moguće vratiti u prvobitno stanje Rozi Step d.o.o. zadržava pravo nadoknaditi štetu iz kupoprodajne cijene u cijelosti, a Vi možete nakon obavijesti o naknadi štete iz kupoprodajne cijene zahtIjevati povrat robe uz Vašu obvezu plaćanja troškova dostave. Ovaj informativni obrazac za jednostrani raskid Ugovora je sastavni dio predugovorne obavijesti s kojom ste upoznati prije sklapanja Ugovora o kupoprodaji.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora preuzmite OVDJE

ROBEEZ DJEČJA OBUĆA


Robeez dječja obuća web shop
Preventivne čarape

ALEGRIA WEBSHOP


Alegria cipele, papuče, sandale, čizme - pregled modela i cijene

ORTOZE MEDI


Ortoze Medi najnovije generacije - 0% neoprena! Pogledajte Ortoze Medi najnovije generacije - 0% neoprena!
Ortoze Medi - Inovacija
Ortoze Medi Inovacija - Pogledajte film
Medi - Prodajna mjesta
Ortoze Medi - Prodajna mjesta

Zanimljivosti


Kompresivne čarape

Imate li proširene vene?
sve o kompresivnim čarapama

više ››

naručite poštom

UVJETI I CIJENE DOSTAVE
Cijena dostave 31,25 kn za narudžbe do 500,00 kn.
Za narudžbe veće od 500,00 kn dostava je besplatna.

ROZI STEP d.o.o. Zagreb
za trgovinu i proizvodnju medicinskih pomagala

Kako nas pronaći?

MALOPRODAJA:
Jakova Gotovca 1, Zagreb
(prolaz Vlaška 121 u blizini Petrove bolnice)
tel/fax: 01/455-22-53
​mob: 091/350-6666
Pon - Pet: 8-20h
Sub: 8-14h

VELEPRODAJA:
Jurkovićeva 21, Zagreb
tel: 01/2442-051, fax: 01/2442-052
Rozi step

PODRUŽNICA u Bjelovaru:
A.K.Miošića 32, Bjelovar
tel: 043/220-551
Ponedjeljak - petak: 8-16h

MAILING LISTA

Upišite email adresu na koju želite primati informacije o novostima u ponudi i akcijama


NOVOSTI I SAVJETI

- Spinomed terapija osteoporoze
Spinomed terapija osteoporoze