Ljepota je u zdravlju.Roba i cijene informativna su ponuda naše trgovine.

Sve informacije o cijenama i robi u našoj maloprodaji možete dobiti na broj telefona 01/455 22 53 u radnom vremenu od 8 - 20h.

Informacije za ljekarne, specijalizirane prodavaonice i poliklinike možete dobiti na broj telefona 01/2442-051 u radnom vremenu od 8 - 15h

Robeez anatomska dječja obuća


Robeez dječja obuća

DJEČJA OBUĆA VRHUNSKE KVALITETEAnatomska dječja obuća shop

 

Najbolja cipela oponaša boso stopalo podupirući – ne ograničavajući maleno rastuće stopalo. Robeez anatomska dječja obuća je fleksibilna i savija se sa svakim korakom. One promoviraju dobru ravnotežu i neograničen rast, istodobno štiteći maleno stopalo od svijeta. One i ostaju na nogama uz pomoć gumice oko gležnja koja osigurava savršeno ugodno pristajanje.

Od puzanja pa do hodanja i trčanja, za zatvorene i otvorene prostore, Robeez proizvodi različite cipelice, šlapice i čizmice za sve uzraste, od novorođenčadi do četverogodišnjaka.

Robeez Soft Soles

Najbolja cipela oponaša boso stopalo podupirući – ne ograničavajui maleno rastuće stopalo. Robeez obuća je fleksibilna i savija se sa svakim korakom. One promoviraju dobru ravnotežu i neograničen rast, istodobno štiteći maleno stopalo od našeg velikog svijeta.

 

Robeez dječja obuća

 

Robeez Mini Shoez

Robeez Mini Shoez imaju modne uzorke kakve bi nosili mame i tate te im to daje stilsku i zabavnu privlačnost. Mini Shoez se prilagođavaju i savijaju sa svakim korakom. Promoviraju dobru ravnotežu i neograničen rast istodobno štiteći malo stopalo od svijeta.

 

Anatomska dječja obuća

 

STRUČNJACI SE SLAŽU

Robeez dječju obuću podupiru stručnjaci.
Medicinski stručnjaci diljem svijeta se slažu da je boso stopalo najzdravije, nakon bosog stopala mekane i fleksibilne potplate su najbolji izbor, kako za novorođenčad, tako i za djecu.
Naime, sva Robeez anatomska dječja obuća ima odobrenje od American Podiatric Medical Association. To odobrenje je nagrađeno s proizvodima koji promoviraju prirodnu funkciju stopala.

Zaštita bez ograničenja

Za zaštitu od hladnoće, vlage i opasnih površina Robeez dječja obuća je najbolji izbor. Njihove  “Soft Soles” najbolje su cipelice za svakodnevne aktivnosti na uglavnom zatvorenom prostoru. “Mini Shoez”  su stilske cipelice s izgledom  koji više izgleda kao prava cipela i imaju vodootporne potplate za upotrebu na otvorenom. Sve Robeez cipelice nude superiornu zaštitu bez ograničavanja rasta stopala.

Mi smo to, naravno, već znali, ali sada to zna cijela medicinska zajednica i vi!

Posjetite naš Robeez web shop te odaberite anatomske cipelice, čizmice ili šlapice za vaše dijete!

Anatomska obuća za djecu cijena
Anatomska obuća za djecu cijena

naručite poštom

UVJETI I CIJENE DOSTAVE
Cijena dostave 31,25 kn za narudžbe do 500,00 kn.
Za narudžbe veće od 500,00 kn dostava je besplatna.

ROZI STEP d.o.o. Zagreb
za trgovinu i proizvodnju medicinskih pomagala

Kako nas pronaći?

MALOPRODAJA:
Jakova Gotovca 1, Zagreb
(prolaz Vlaška 121 u blizini Petrove bolnice)
tel/fax: 01/455-22-53
​mob: 091/350-6666
Pon - Pet: 8-20h
Sub: 8-14h

VELEPRODAJA:
Jurkovićeva 21, Zagreb
tel: 01/2442-051, fax: 01/2442-052
Rozi step

PODRUŽNICA u Bjelovaru:
A.K.Miošića 32, Bjelovar
tel: 043/220-551
Ponedjeljak - petak: 8-16h

MAILING LISTA

Upišite email adresu na koju želite primati informacije o novostima u ponudi i akcijama


NOVOSTI I SAVJETI

- Spinomed terapija osteoporoze
Spinomed terapija osteoporoze


Važne napomene

Opisi bolesti i načina liječenja i tretmana namijenjeni su isključivo informiranju i zdravstvenom prosvjećivanju opće populacije, i nipošto ne zamjenjuje liječničku dijagnozu. Za sve dodatne informacije vezane uz Vaše zdravlje obratite se svom liječniku.

Obavijest

o načinu podnošenja prigovora potrošača.
Sukladno čl. 8 st. 2. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov. br. 79/07., 125/07. - isp., 79/09. i 89/09. - isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu:
ROZI STEP d.o.o., Jurkovićeva 21, Zagreb
ili na:
e-poštu: rozi-step@rozi-step.hr
fax: 01 2442 052
Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.
Molimo Vas da prilikom podnošenja prigovora osigurate sljedeće podatke o potrošaču: ime i prezime te adresa za dostavu odgovora.

Tražilica

Sniženje cijena

Sniženje anatomskih cipela

Visokokvalitetna moderno dizajnirana ženska anatomska obuća, nova kolekcija i obuća na popustu!

Udobnost nikada nije izgledala ovako lijepo.

Alegria anatomska obuća

Moj račun

 


NAPOMENA:
Informacije o brojnim zdravstvenim poremećajima i proizvodima nisu namijenjene dijagnosticiranju niti propisivanju terapije te ne mogu biti zamjena za stručnost, znanje, vještinu i procjenu farmaceuta i liječnika. Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.


Rozi step d.o.o. za proizvodnju i trgovinu medicinskim pomagalima, Jurkovićeva 21, 10 000 Zagreb, MB:00727512, OIB:49802235217 upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem MBS:080235514. Temeljni kapital iznosi 2.525.200,00 kn i uplaćen je u cijelosti. Član uprave društva: Adriana Pelko – direktor.
Maloprodaja 1 – J.Gotovca 1, Zagreb, 01/4552-253 * Maloprodaja 2 – A.K.Miošića 32, Bjelovar, 043/220-551
Hrvatska RSS: RSS 2.0