Ljepota je u zdravlju.Roba i cijene informativna su ponuda naše trgovine.

Sve informacije o cijenama i robi u našoj maloprodaji možete dobiti na broj telefona 01/455 22 53 u radnom vremenu od 8 - 20h.

Informacije za ljekarne, specijalizirane prodavaonice i poliklinike možete dobiti na broj telefona 01/2442-051 u radnom vremenu od 8 - 15h

Ulošci za stopala


Silikonski ulošci i štitnici za stopala

Posebno dizajnirani anatomski uložak za ublažavanje udaraca i vibracija, za rasterećenje ligamenata, mišića i tetiva koji su izloženi atletskim naporima ili dugotrajnom stajanju.

Preporuča se uz sve vrste obuće: klasične, sportske ili radne cipele.

Silikonski uložak Silikonski uložak


Nije podložan promjenama, pa debljina i fleksibilnost ostaju nepromijenjeni i nakon više godina upotrebe.

Garantira se ravnomjerna raspodjela težine na cijelu površinu stopala i stalna zaštita od udaraca i vibracija. Ne miče se unutar cipele.

Silikonski uložak Silikonski uložak Silikonski uložak

Gotovi anatomski ulošci

Anatomski ulošci imaju ulogu pravilno podupirati i rasterećivati stopala. Time se smanjuju smetnje i preveniraju mogući poremećaji statike, čuvaju se zglobovi, rasterećuje se kralježnica i venski sustav potkoljenica.

Kod trudnica primjerice se mogu pojaviti bolovi u stopalima prouzročeni naglim porastom tjelesne tažine, dolazi do spuštanja svodova stopala i problema s venama. Ako stopala nisu dobro poduprta vene nemaju dobru mišićnu potporu koja “pumpa” krv iz potkoljenica. Također problemi građe stopala mogu uzrokovati probleme na zglobovima koljena, zatim nagiba zdjelice, te posljedično cijele kralježnice.

Spuštena stopala koja su jednostavno cijelom površinom zalijepljena za podlogu mogu se usporediti s vožnjom automobila bez amortizera. Zbog toga su važni ulošci koji oponašaju svod zdravog stopala i time pomažu tijelu prevladati urođene nedostatke.

Kako postoji veliki broj raznih gotovih uložaka i za razne namjene, treba se posavjetovati s prodavačem u specijaliziranoj trgovini medicinskih pomagala. Za ljetnu obuću koja je otvorena pa ne može držati uložak na mjestu postoje specijalni silikonski parcijalni ulošci koji se zaljepe za podlogu prije nošenja.

Naravno, po ljeti je najbolja dobra anatomska obuća s već ugrađenom anatomijom poput Think! obuće iz našeg programa.

Ulošci po otisku

Ortopedski ulošci kod bolnih stopala i zglobova
Svaki dan napravimo od 8,000-10,000 koraka. Nije ni čudno da nas noge bole! Ortopedskim i gotovim anatomskim ulošcima cilj nam je reducirati ili umanjiti vaše bolove u stopalu.

Ortopedski ulošci Ortopedski ulošci


Ortopedski ulošci pravilno usklađuju opterećenje
Mnogi simptomi na stopalu počevši od opće boli do bolne kosti i problema na stopalima poput čekičastih prstiju, zadebljanja i palčane izbočine, su uzrokovani spuštenim i palim svodom stopala. Ortotika primjenjena na stopalu pomaže rasporediti pritisak na zglobove unutar stopala kako bi umanjili razne simptome. Ortopedski ulošci se mogu koristiti kao alternativa kirurškom zahvatu , ili nakon kirurškog zahvata kao prevencija nepravilnom opterećenju.

Koje vrste ortopedskih uložaka postoje?
Ovisno o vašim potrebama, stilu života i stanju stopala i obuči u kojoj će se koristiti izrađuju se razni modeli uložaka. Najčešći oblik je čvrsti tanki kožni uložak načinjen za svakodnevno dnevno nošenje.  Postoje i druge vrste ortopedskih uložaka namijenjenih nošenju u visokim petama čiji je glavni zadatak rasteretiti točke najvećeg pritiska.

Kako se izrađuju ortopedski ulošci?
Potrebno je par faza izrade kako bi se izradio jedan par uložaka po mjeri. U prosjeku 7 do 10 dana.

Zašto dolazi do problema sa stopalima?
Stopalo posjeduje nevjerojatan mehanizam zaštite. Međutim kod spuštenog svoda ne dolazi do amortizacije opterećenja te sustav kao takav pati. Svi potporni mišići i ligamenti postaju skloni ozljeđivanju.

Naša stopala podupiru kompletnu težinu tijela, tako da kad stvari krenu krivim putem to može izazvati problem u bilo kojem dijelu tijela. U isto vrijeme promjene u posturi tijela mogu voditi prema problemu sa stopalima.

naručite poštom

UVJETI I CIJENE DOSTAVE
po važećem cjeniku Hrvatske pošte

ROZI STEP d.o.o. Zagreb
za trgovinu i proizvodnju medicinskih pomagala

Kako nas pronaći?

MALOPRODAJA:
Jakova Gotovca 1, Zagreb
(prolaz Vlaška 121 u blizini Petrove bolnice)
tel/fax: 01/455-22-53
Pon - Pet: 8-20h
Sub: 8-14h

VELEPRODAJA:
Jurkovićeva 21, Zagreb
tel: 01/2442-051, fax: 01/2442-052
Rozi step

PODRUŽNICA u Bjelovaru:
A.K.Miošića 32, Bjelovar
tel: 043/220-551
Ponedjeljak - petak: 8-16h

MAILING LISTA

Upišite email adresu na koju želite primati informacije o novostima u ponudi i akcijama


NOVOSTI I SAVJETI

- Spinomed terapija osteoporoze
Spinomed terapija osteoporoze


Važne napomene

Opisi bolesti i načina liječenja i tretmana namijenjeni su isključivo informiranju i zdravstvenom prosvjećivanju opće populacije, i nipošto ne zamjenjuje liječničku dijagnozu. Za sve dodatne informacije vezane uz Vaše zdravlje obratite se svom liječniku.

Obavijest

o načinu podnošenja prigovora potrošača.
Sukladno čl. 8 st. 2. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov. br. 79/07., 125/07. - isp., 79/09. i 89/09. - isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu:
ROZI STEP d.o.o., Jurkovićeva 21, Zagreb
ili na:
e-poštu: rozi-step@rozi-step.hr
fax: 01 2442 052
Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.
Molimo Vas da prilikom podnošenja prigovora osigurate sljedeće podatke o potrošaču: ime i prezime te adresa za dostavu odgovora.

Tražilica

Sniženje cijena

Sniženje anatomskih cipela

Visokokvalitetna moderno dizajnirana ženska anatomska obuća, nova kolekcija i obuća na popustu!

Udobnost nikada nije izgledala ovako lijepo.

Alegria anatomska obuća

Moj račun

 


NAPOMENA:
Informacije o brojnim zdravstvenim poremećajima i proizvodima nisu namijenjene dijagnosticiranju niti propisivanju terapije te ne mogu biti zamjena za stručnost, znanje, vještinu i procjenu farmaceuta i liječnika. Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.


Rozi step d.o.o. za proizvodnju i trgovinu medicinskim pomagalima, Jurkovićeva 21, 10 000 Zagreb, MB:00727512, OIB:49802235217 upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem MBS:080235514. Temeljni kapital iznosi 2.525.200,00 kn i uplaćen je u cijelosti. Član uprave društva: Adriana Pelko – direktor.
Maloprodaja 1 – J.Gotovca 1, Zagreb, 01/4552-253 * Maloprodaja 2 – A.K.Miošića 32, Bjelovar, 043/220-551
Hrvatska RSS: RSS 2.0