Ljepota je u zdravlju.Roba i cijene informativna su ponuda naše trgovine.

Sve informacije o cijenama i robi u našoj maloprodaji možete dobiti na broj telefona 01/455 22 53 u radnom vremenu od 8 - 20h.

Informacije za ljekarne, specijalizirane prodavaonice i poliklinike možete dobiti na broj telefona 01/2442-051 u radnom vremenu od 8 - 15h

Tempur madraci i jastuci


TEMPUR

TEMPUR ORIGINALNI BRAND
JEDAN I JEDINSTVEN

Tempur madraci i jastuci Tempur madraci i jastuci

NE POSTOJI MATERIJAL SLIČAN TEMPURU TEMPUR je visoko-elastični, otvoreno-stanični, jedinstveni materijal sa termosenzitivnim svojstvom.

 

Za razliku od obične poliuretanske pjene TEMPUR materijal je građen od bilijuna visoko-elastičnih okruglastih otvorenih stanica koje reagiraju na temperaturu ljudskog tijela od 37 stupnjeva C i na težinu tijela prilagodbom koja rezultira oblikovanjem tempur materijala po vašem tijelu.

Tempur madraci i jastuciTempur madraci i jastuciOd Tempur materijala su napravljeni ergonomski jastuci i madraci koji omogućuju tijelu položaj pri kojem se postiže potpuni odmor kralježnice i zglobova, kao i neometani optok krvi i limfe. Tempur je otporan na alergene svi Tempur proizvodi su tretirani da ne zadržavaju grinje i ostale kućanske alergene. Svi proizvodi ne sadrže CFC (chlorofluorocarbon) i formaldehid.

Samo jedan je…. TEMPUR

Tempur madraci i jastuciTempur madraci i jastuci

Zašto memory foam-pjene nisu isto što i TEMPUR?

Pritisak na uzorke spužve na 10% njihove veličine, dodatak vlage i topline nisu ostavili traga na uzorku Tempura TA, dok memory foam spužva nije odoljela CP A.

Nagrada i priznanje kojeg je prepoznala NASA


- Kvaliteta ergonomskog proizvoda definirana je većom težinom kubičnog metra – memory foam su najviše teške 40 kg/m³, a tempur je u madracima težak 95-110 kg/m³

- Memory foam se pozivaju na to da su svemirska tehnologija, ali ne mogu pokazati certifikat. Tempur može. Nema svoj originalan

- Niti jedna memory foam nema svoj originalan koncept, već anatomski kroj i ideju „slijede“ od Tempura

- Tempur materijal za svoju paletu proizvoda samostalno proizvodi i kontrolira, za razliku od konkurencije

- Najbolja preporuka za Tempur je blizina “memory foam”, jer ih kupac može usporediti, pri čemu je Tempur redoviti pobjednik

- Imitacija je iskren način divljenja, stoga laska koliko mu se po svijetu dive

Tempur madraci i jastuci

Kao što je vidljivo na desnoj slici, TEMPUR se savršeno prilagođava individualnim konturama tijela. Ramenima i bokovima dopušta da utonu u madrac točno onoliko koliko je potrebno da pruži ugodnu potporu leđima i ostatku tijela.

Memory foam madraci za razliku od TEMPUR-a dopuštaju da tijelo ili previše utone ili premalo pa je efekt isti kao kod tradicionalnih madraca. Tradicionalni madraci pod pritiskom ne popuštaju konturama tijela, dovode ga u neprirodan položaj, otežavajući lagan protok cirkulacije i nastanak natisnih točki koje su pod najvećim opterećenjem.

Tempur madraci i jastuciRezultat je nemiran san, bolno spavanje i manje kvalitetan odmor.

TEMPUR istodobna kombinacija mekoće i postojanosti

TEMPUR je revolucija u ergonomiji. Pruža savršenu mekoću, a pri tom je izuzetno postojan i dugotrajan. U standardnom testu , nakon 80000 pritisaka TEMPUR gubi tek 5% na visini, za razliku od visoko elastične poliuretanske pjene koja gubi od 10-15%.
 
naručite poštom

UVJETI I CIJENE DOSTAVE
Cijena dostave 31,25 kn za narudžbe do 500,00 kn.
Za narudžbe veće od 500,00 kn dostava je besplatna.

ROZI STEP d.o.o. Zagreb
za trgovinu i proizvodnju medicinskih pomagala

Kako nas pronaći?

MALOPRODAJA:
Jakova Gotovca 1, Zagreb
(prolaz Vlaška 121 u blizini Petrove bolnice)
tel/fax: 01/455-22-53
​mob: 091/350-6666
Pon - Pet: 8-20h
Sub: 8-14h

VELEPRODAJA:
Jurkovićeva 21, Zagreb
tel: 01/2442-051, fax: 01/2442-052
Rozi step

PODRUŽNICA u Bjelovaru:
A.K.Miošića 32, Bjelovar
tel: 043/220-551
Ponedjeljak - petak: 8-16h

MAILING LISTA

Upišite email adresu na koju želite primati informacije o novostima u ponudi i akcijama


NOVOSTI I SAVJETI

- Spinomed terapija osteoporoze
Spinomed terapija osteoporoze