ZO® Medical proizvodi

ZO® Post Procedure Recovery System

ZO® Post Procedure Recovery System Sustav za oporavak nakon tretmana
 
 
Pogledajte ZO® brošure
ZO brošure
 

Sustav za oporavak nakon tretmana

Odobreni patent

Post Procedure Recovery System kojeg je razvio dr. Zein Obagi, napredni je 7-dnevni tretman zacjeljivanja i oporavka kože. Ovaj post-proceduralni tretman za obnovu osmišljen je za upotrebu nakon laserskih tretmana. Tri proizvoda od kojih se tretman sadrži , osmišljena su za sinergijsko djelovanje kako bi ubrzali regeneraciju tkiva, smanjili nastanak krasta i rana koje mogu dovesti do stvaranja ožiljaka, te spriječili upalu i skratili vrijeme zacjeljivanja kože i do 60%.

 • pospješuje reepitelizaciju kože kako bi se ubrzao njen oporavak
 • prevenira pucanje kože i stvaranje krasta
 • pruža zaštitu od infekcije
 • potiče prirodnu obnovu kože
 • ​pruža olakšanje i ugodu nadraženoj koži
   

ZO® Sustav za oporavak nakon tretmana koji je razvio dr. Zein Obagi je najdjelotvorniji program za oporavak kože nakon tretmana. Ovaj sustav je osmišljen za primjenu nakon laserskog pilinga (engl. laser resurfacing), kemijskog pilinga ili kombiniranih ablacijskih tretmana. Tri proizvoda su formulirana tako da zajedničkim djelovanjem isporučuju najnapredniju dostupnu tehnologiju za zaštitu i umirivanje kože dok se proces potpune reepitalizacije kože ne završi.

 • SURFATROL™ Astringent Solution Powder (10 paketića x 6 g) - Adstringentni prah
  Dio sustava ZO® Post Procedure Recovery System, SURFATROL™ Astringent Solution Powder Packets pruža blagotvornu, umirujuću pomoć  nadraženoj koži stvaranjem nevidljive barijere koja pruža zaštitu ugroženoj koži i pomaže minimalizirati gubitak vode. Proteini pšenice potiču obnavljanje kože dok zob i proteini soje preveniraju crvenilo i iritaciju. Chitosan pomaže u sprječavanju nastanka krusta tijekom procesa oporavka.
 • POMATROL™ Soothing Ointment (50 mL) - Melem za umirenje
  POMATROL™  je višenamjenski sustav za hidrataciju kože s dodatkom lipida koji pomažu korekciju poremećaja funkcije kožne barijere.  Anti-iritacijski kompleks omogućuje osjećaj ugode i doprinosi smanjenju prirodnog upalnog procesa te pruža potporu daljem procesu oporavka kože. Napredni razoritelji slobodnih radikala, sastojci za popravak DNK i protektivni sastojci pružaju zaštitu ugroženoj, ranjivoj koži koja je izložena agresivnim utjecajima okoline.
 • REGENACELL™ Epidermal Repair Cremè (2 tube x 120 mL) - Krema za obnovu epiderme
  REGENACELL™ Epidermal Repair Crème ubrzava prirodni proces obnove kože i štiti kožu od štetnih utjecaja iz okoliša. Tetrapeptide-21 i Miristoil Pentapeptide-11 potiču proliferaciju stanica kako bi pomogli obnovu kože. Koloidna zobena smjesa, dokazani sastojak za zaštitu i umirenje kože, prianja na površinu kože i stvara zaštitnu i umirujuću barijeru koja štiti i pruža olakšanje „sirovoj“, iritiranoj koži. Beta glukan smiruje kožu, doprinosi smanjenju nadraženosti i upale, smanjuje crvenilo, svrbež i osjećaj nelagode. Ekskluzivni ZO® inkapsulirani sporo otpuštajući kompleks vitamina osigurava 12-satnu antioksidacijsku aktivnost i omogućuje zaštitu kože od štetnog djelovanja slobodnih radikala i agresivnih utjecaja iz okoline. Bogati ovlaživači oporavljaju lipide i obnavljaju kožnu barijeru kako bi se zadržala vlažnost i ubrzao proces obnove.
 
Cijena
760.00 kn
 
Proizvod možete kupiti na ovim adresama
 
 
Ovaj proizvod koristi se kod slijedećih problema sa kožom:
   
   

  ZO® Skin Health proizvodi