ZO® Skin Health proizvodi

ZO® Protokol za posvjetljivanje

ZO® Protokol za posvjetljivanje ZO Non hidrokinonski program za posvjetljivanje kože Prije ZO® Protokol za posvjetljivanje
 
 

ZO Non hidrokinonski program za posvjetljivanje kože

U nedavno provedenom kliničkom istraživanju, ispitivali smo učinkovitost našeg nehidrokinonskog pristupa u tretiranju hiperpigmentacija. Tijekom razdoblja od 12 tjedana trajanja studije, u tretmanu je bilo 50 pacijenata. Rezultati su bili izvanredni.

BLAG ne-hidrokinonski pristup

Nehidrokinonski protokol koji se koristi za tretiranje blagih pigmentacija. Jačina protokola može

se prilagoditi pacijentu prilagođavanjem jačine Retinol Skin Brightener (Brightenex™). Može se koristiti dugotrajno. Blage do umjerene očekivane reakcije.

UMJEREN ne-hidrokinonski pristup

Nehidrokinonski protokol za tretiranje umjerenih pigmentacija kože. Sadrži dodatni, visokopotentni retinol radi pojačanog djelovanja protokola. Može se koristiti dugoročno kao protokol za održavanje nakon završene hidrokinonske terapije ili kao alternativni tretman za hiperpigmentacije i melazmu kada hidrokinon nije poželjan ili je kontraindiciran. Umjerene do jake očekivane reakcije.

JAK hidrokinonski pristup

Hidrokinonski protokol za tretman umjerenih do jakih hiperpigmentacija i melasme. Idealan kao protokol za pripremu kože prije jakih pilinga i kao tretman održavanja, te kao protokol za cjelovitu regeneraciju zdravlja kože. Melamin-C™ može biti zamijenjen za Melamin™ kako bi se pojačala jačina tretmana kod tvrdokorne melasme. Tretman za kratkoročnu terapijsku primjenu! Jake očekivane reakcije.

 
Proizvod možete kupiti na ovim adresama
 
 
Ovaj proizvod koristi se kod slijedećih problema sa kožom:
 
ZO® Protokol za posvjetljivanje
 
 
 
Povezani proizvodi:

ZO® Skin Health proizvodi