ZO® Skin Health proizvodi

ZO® Zaštita od sunca

ZO® Zaštita od sunca Prije ZO® Zaštita od sunca
 
 

Posljednji korak u svim ZO® protokolima je zaštita kože od UV zračenja. ZO® Sun Protection proizvodi pružaju najširi i najopsežniji raspon zaštite: od sunčeva zračenja - UVA/UVB, od visokoenergetskog vidljivog plavog svjetla (HEV), te od infracrvenog (IR-A) zračenja. Ovi proizvodi formulirani su tako da potiču zdravu funkciju kože i pojačavaju prirodnu otpornost na UV zračenje. Svaki proizvod preporučen je za svakodnevnu upotrebu od strane Društva za zaštitu od raka kože (Skin cancer foundation).

Zaštita od UVA/UVB zračenja

ZO portfolio proizvodi za zaštitu od sunca sadrže i fizički, i kemijski spektar zaštite od štetnog UVA zračenja, koje utječe na starenje kože i UVB zračenja, koje uzrokuje opekline. Naš spektar fizičke zaštite sadrži titan dioksid dokazanog djelovanja, dok kemijski spektar nudi kombinaciju kemijskih filtera odobrenih od strane FDA.

Frakcionirani melanin u službi zaštite od HEV zračenja

Frakcionirani melanin štiti kožu od preranog starenja potaknutog HEV zračenjem. Zaštita od ovog zračenja osobito je važna jer dopire iz mnogih izvora kojima smo svakodnevno izloženi uključujući sunčevu svjetlost, fluorescentnu i LED rasvjetu, pametne telefone i kompjutore.

Antioksidativna zaštita od INFRACRVENOG zračenja

Ekskluzivni ZOX12™ kompleks, s 12-satnim mehanizmom otpuštanja, pomaže zaštititi kožu od štetnog utjecaja infracrvenog zračenja. Također doprinosi zaštiti kože od djelovanja slobodnih radikala i prevenira pojavu budućih znakova preranog starenja kože.

 
Proizvod možete kupiti na ovim adresama
 
 
Ovaj proizvod koristi se kod slijedećih problema sa kožom:
 
ZO® Zaštita od sunca
 
 
 
Povezani proizvodi:

ZO® Skin Health proizvodi