Ljepota je u zdravlju.Roba i cijene informativna su ponuda naše trgovine.

Sve informacije o cijenama i robi u našoj maloprodaji možete dobiti na broj telefona 01/455 22 53 u radnom vremenu od 8 - 20h.

Informacije za ljekarne, specijalizirane prodavaonice i poliklinike možete dobiti na broj telefona 01/2442-051 u radnom vremenu od 8 - 15h

Tempur navlake za madrace i jastuke


TEMPUR UVJETI ODRŽAVANJA I JAMSTVO

TEMPUR UVJETI ODRŽAVANJA I JAMSTVO

Pažljivo pročitajte upute o održavanju TEMPUR jastuka i madraca, jer nepridržavanje osporava pravo na reklamaciju.

TEMPUR madraci, isto kao i TEMPUR jastuci imaju originalne navlake koje se jednostavno mogu skinuti i oprati, ručno ili strojno. Na taj način uvijek spavate na potpuno čistoj podlozi, oslobođenoj od prašine i grinja.

Jedna vrsta navlake je mrežasta, od elastične gaze, neposredno do tempur materijala i pere se jednom godišnje ili se odstrani s prvim pranjem. Druga je od američkog streča s patent zatvaračem, a pere se strojno ili ručno na 60°C s blagim deterđentima, toliko često koliko je potrebno.

TEMPUR materijal jastuka i madraca se NE PERE jer se ne može zaprljati unutar strukture nego samo na površini. Dovoljno ga je prebrisati ovlaženom frotir krpom, kao da brišete stol.

Specijalne PU navlake za inkontinenciju peru se do 95°C, strojno ili ručno, ili se prebrišu standardnim dezinficijensom. Savjetujemo da kod jastuka, prije uporabe, streč navlaku izvrnete, dobro istresete i operete kako bi se izbjeglo stvaranje sitnih grudica na mrežastoj navlaci. Ne smije se centrifugirati.
ODRŽAVANJE TEMPUR MADRACA I JASTUKA

TEMPUR JAMSTVO

TEMPUR madraci imaju 2 orginalne navlake koje se jednostavno mogu skinuti, očistiti i prozračiti: donja, poput elastogaze i gornju, od američkog stretcha s patent zatvaračem. Orginalna navlaka se štiti uporabom plahte (lancuna) i savjetuje se mjenjati zaštitnu plahtu bar jednom u 10 dana.

Orginalna navlaka od stretcha se pere 1-2 puta godišnje, strojno ili ručno, na 40°C. Donja, gaza navlaka se pere 1 put godišnje na način da se raspori sa strane, opere, prebriše ovlaženom i dobro iscijeđenom frotirnom krpom (kao kad se briše stol). Ostaviti pola sata da se prozrači i potom vratiti na TEMPUR madrac.

TEMPUR materijal se NE PERE jer se ne može zaprljati unutar strukture nego samo na površini. Dovoljno je prebrisati ga ovlaženom frotirkom.
naručite poštom

UVJETI I CIJENE DOSTAVE
po važećem cjeniku Hrvatske pošte

ROZI STEP d.o.o. Zagreb
za trgovinu i proizvodnju medicinskih pomagala

Kako nas pronaći?

MALOPRODAJA:
Jakova Gotovca 1, Zagreb
(prolaz Vlaška 121 u blizini Petrove bolnice)
tel/fax: 01/455-22-53
Pon - Pet: 8-20h
Sub: 8-14h

VELEPRODAJA:
Jurkovićeva 21, Zagreb
tel: 01/2442-051, fax: 01/2442-052
Rozi step

PODRUŽNICA u Bjelovaru:
A.K.Miošića 32, Bjelovar
tel: 043/220-551
Ponedjeljak - petak: 8-16h

MAILING LISTA

Upišite email adresu na koju želite primati informacije o novostima u ponudi i akcijama


NOVOSTI I SAVJETI

- Spinomed terapija osteoporoze
Spinomed terapija osteoporoze